Vörös levelű banán - Ensete ventricosum ‘Maurelli’

-23%
 Vörös levelű banán -  Ensete ventricosum ‘Maurelli’

Az egyik legimpozánsabb banánok egyike.Nemcsak a zömök habitusával kápráztat el bennünket,hanem jellegzetes vöröses-bordó színével is.A hatalmas zöld levél főere vörös,mint ahogyan a levélnyele is az.A levelek szélei pedig bíbor színbe hajlóak.

Vízigényes.Ezért nyaranta rendszeresen öntözzük.Tápanyag igénye is viszonylag magas,ezért javasolt,hogy a földjébe rendszeresen juttassunk szervestrágyát(akár granulált formában).

Fagyérzékeny!

Az első fagyok előtt,ajánlatos a kertünkből felszedni és konténerbe beültetni. Fagymentes helyen teleltessük! S télen se hagyjuk a földjét kiszáradni,de ne is öntözzük túl.

A növényeket évszaknak megfelelő állpotban szállítjuk 1 L-es kertészeti konténerben. Kb. 30-40 cm magasak

6 500 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

4 990 Ft
Kezdete: 2022.12.20   A készlet erejéig!
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Kérjük a lentiek figyelembevételét!

Feltüntetett képek:

A növények feltüntetett képei illusztrációk! Mivel minden növény más és más ezért előfordulhatnak minimális eltérések a képeken szereplő növények és az átvett növények között. (Pl.: színárnyalat, ágelrendezés, stb.)

Növények szállítása:

Minden megrendelt növényt egyesével, a lehető legkörültekintőbben, biztonságosan csomagolunk, azonban a szállítás során még ennek ellenére is bekövetkezhetnek apróbb sérülések, kismértékű levél- vagy virághullás.
Élő áruról lévén szó, kérjük kézbesítést követően a lehető leghamarabb bontsák azt ki.

Ápolás:

Abban az esetben, ha a megrendelt növény a szállítást követően nem megfelelően kerül gondozásra és ebből kifolyólag károsodik, elpusztul, felelősséget sajnos nem tudunk vállalni.

Vásárlástól való elállás élő növény vásárlása esetén:

Az általános 14 napos elállás lehetősége élő növényekre nem vonatkozik. Vásárlástól való elállásra, visszaküldésre nincs lehetőség. (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5c pontja)

Hasonló termékek
Adatok
Tömeg
1,5 kg/db
Webáruház készítés