Vattacukorfű - Muhlenbergia capillaris

Vattacukorfű - Muhlenbergia capillaris
Vattacukorfű - Muhlenbergia capillaris
Vattacukorfű - Muhlenbergia capillaris
Vattacukorfű - Muhlenbergia capillaris
Vattacukorfű - Muhlenbergia capillaris
Vattacukorfű - Muhlenbergia capillaris

A Muhlenbergia capillaris/ vattacukorfű a fűvilág egyik legizgalmasabb tagja. A Pink Muhly Grass több okból is keresett: látványos rózsaszín tollszín, szárazságtűrés és igénytelen természet. A Pink Muhly Grass felálló, kékeszöld lombozatú halomban nő egészen szeptemberig, amikor a látványos, hullámzó rózsaszín magfejek vattacukor koronát alkotnak. Ha tömegesen ültetjük, a drámai hatástól eláll a lélegzetünk.

Mivel a Muhlenbergia capillaris / vattacukorfű szárazságtűrő és kevés figyelmet igényel, miután megtelepedett, széles körben használják autópályákon, golfpályákon és otthoni tájakon. Meredek partokon kiváló. Kora tavasszal vissza kell vágni. Tömegesen ültetve hagyjon megfelelő távolságot a jó légáramlás érdekében, hogy megelőzze a kátrányfoltosodást ( Phyllachora ). Ha ősszel ültet, legalább egy hónappal az első fagy előtt ültessük a jobb áttelelés érdekében.

A növény magassága és elterjedése szezonális, ezért cserépméret szerint soroljuk fel, nem pedig meghatározott növényméret szerint. A szállított növény magassága és kiterjedése az évszaktól függően változik, vagyis a képek csak tájékoztató jellegűek.

A növényeket évszaknak megfelelő állpotban szállítjuk 1-2L-es kertészeti konténerben

2 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Kérjük a lentiek figyelembevételét!

Feltüntetett képek:

A növények feltüntetett képei illusztrációk! Mivel minden növény más és más ezért előfordulhatnak minimális eltérések a képeken szereplő növények és az átvett növények között. (Pl.: színárnyalat, ágelrendezés, stb.)

Növények szállítása:

Minden megrendelt növényt egyesével, a lehető legkörültekintőbben, biztonságosan csomagolunk, azonban a szállítás során még ennek ellenére is bekövetkezhetnek apróbb sérülések, kismértékű levél- vagy virághullás.
Élő áruról lévén szó, kérjük kézbesítést követően a lehető leghamarabb bontsák azt ki.

Ápolás:

Abban az esetben, ha a megrendelt növény a szállítást követően nem megfelelően kerül gondozásra és ebből kifolyólag károsodik, elpusztul, felelősséget sajnos nem tudunk vállalni.

Vásárlástól való elállás élő növény vásárlása esetén:

Az általános 14 napos elállás lehetősége élő növényekre nem vonatkozik. Vásárlástól való elállásra, visszaküldésre nincs lehetőség. (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5c pontja)

Hasonló termékek
Adatok
Tömeg
1 kg/db
Webáruház készítés