Kék Himalájai Cédrus - CEDRUS DEODERA "Feeling Blue"

Kék Himalájai Cédrus -  CEDRUS DEODERA "Feeling Blue"
Kék Himalájai Cédrus -  CEDRUS DEODERA "Feeling Blue"
Kék Himalájai Cédrus -  CEDRUS DEODERA "Feeling Blue"
Kék Himalájai Cédrus -  CEDRUS DEODERA "Feeling Blue"

A Cedrus deodara 'Feelin' Blue' himalájai cédrus alacsony növekedésű, domborodó, szétterülő fajta. Hosszú, vastag tűlevelekkel, nagyon szép kék színnel, különösen nyár végén. 10 éves növekedés után egy kifejlett példány 30-60 cm magas és 2 m széles lesz. Éves növekedési üteme pedig 15-20 cm, sokkal inkább kifelé  mint felfelé növekszik.

A növény magassága és elterjedése szezonális, ezért cserépméret szerint soroljuk fel, nem pedig meghatározott növényméret szerint. A szállított növény magassága és kiterjedése az évszaktól függően változik, vagyis a képek csak tájékoztató jellegűek.

A növényeket évszaknak megfelelő állpotban szállítjuk 2-3 L -es kertészeti konténerben

12 000 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Részletek

Kérjük a lentiek figyelembevételét!

Feltüntetett képek:

A növények feltüntetett képei illusztrációk! Mivel minden növény más és más ezért előfordulhatnak minimális eltérések a képeken szereplő növények és az átvett növények között. (Pl.: színárnyalat, ágelrendezés, stb.)

Növények szállítása:

Minden megrendelt növényt egyesével, a lehető legkörültekintőbben, biztonságosan csomagolunk, azonban a szállítás során még ennek ellenére is bekövetkezhetnek apróbb sérülések, kismértékű levél- vagy virághullás.
Élő áruról lévén szó, kérjük kézbesítést követően a lehető leghamarabb bontsák azt ki.

Ápolás:

Abban az esetben, ha a megrendelt növény a szállítást követően nem megfelelően kerül gondozásra és ebből kifolyólag károsodik, elpusztul, felelősséget sajnos nem tudunk vállalni.

Vásárlástól való elállás élő növény vásárlása esetén:

Az általános 14 napos elállás lehetősége élő növényekre nem vonatkozik. Vásárlástól való elállásra, visszaküldésre nincs lehetőség. (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5c pontja)

Hasonló termékek
Webáruház készítés