Magnolia - Genie - Liliomfa

Magnolia  - Genie - Liliomfa
Magnolia  - Genie - Liliomfa
Magnolia  - Genie - Liliomfa
Magnolia  - Genie - Liliomfa
Magnolia  - Genie - Liliomfa
Magnolia  - Genie - Liliomfa

Ez a lenyűgöző új növény igazi áttörést jelent a magnólia nemesítésében. Megőrizte kompakt habitusát, stabil virágszínével, ellentétben a többi fajtájával. A feketésvörös rügyek kinyílnak, és csodálatos illatú, mély bordó, tulipán alakú virágokat hoznak létre. A virágzás tavasszal több hétig tart, amit gyakran második virágzás követ a nyár közepén. A Magnolia 'Genie' strapabíró, lombhullató cserje, bár a szeles helyeket és a fagyos helyeket legjobb elkerülni. Végleges magasság: 4 m. 

A növény magassága és elterjedése szezonális, ezért cserépméret szerint soroljuk fel, nem pedig meghatározott növényméret szerint. A szállított növény magassága és kiterjedése az évszaktól függően változik, vagyis a képek csak tájékoztató jellegűek.

A növényeket 3 L-es cserépben szállítjuk.

19 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Részletek

Kérjük a lentiek figyelembevételét!

Feltüntetett képek:

A növények feltüntetett képei illusztrációk! Mivel minden növény más és más ezért előfordulhatnak minimális eltérések a képeken szereplő növények és az átvett növények között. (Pl.: színárnyalat, ágelrendezés, stb.)

Növények szállítása:

Minden megrendelt növényt egyesével, a lehető legkörültekintőbben, biztonságosan csomagolunk, azonban a szállítás során még ennek ellenére is bekövetkezhetnek apróbb sérülések, kismértékű levél- vagy virághullás.
Élő áruról lévén szó, kérjük kézbesítést követően a lehető leghamarabb bontsák azt ki.

Ápolás:

Abban az esetben, ha a megrendelt növény a szállítást követően nem megfelelően kerül gondozásra és ebből kifolyólag károsodik, elpusztul, felelősséget sajnos nem tudunk vállalni.

Vásárlástól való elállás élő növény vásárlása esetén:

Az általános 14 napos elállás lehetősége élő növényekre nem vonatkozik. Vásárlástól való elállásra, visszaküldésre nincs lehetőség. (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5c pontja)

Hasonló termékek
Webáruház készítés