Lewisia - Dohánygyökér - Barack

Lewisia - Dohánygyökér - Barack
Lewisia - Dohánygyökér - Barack
Lewisia - Dohánygyökér - Barack
Lewisia - Dohánygyökér - Barack
Lewisia - Dohánygyökér - Barack
Lewisia - Dohánygyökér - Barack

A Lewisia a kertben igazi látványosság, amely tavasszal látványos, változatos színű virágokat mutat be, amit nyáron gyakran egy második virágzás követ. 

A Lewisia / Dohánygyökér Észak-Amerika nyugati részein őshonos, ahol látványos természeti tájakon találhatóak meg, gyakran bizonytalanul kapaszkodnak sziklás falakhoz és. Egyes fajok nyirkos kavicsos helyeken, mások alpesi réteken, vagy éppen sivatagi körülmények között fordulnak elő. Ilyen sokszínű ez a lenyűgöző növény.

A Lewisiák a nap legmelegebb részében, napfénytől védett szellős helyen érzik magukat a legjobban. Az északi fekvés az ideális a dohánygyökérnek. 

A lewisia rendkívül fagyálló növény, a túlzott nedvesség a legnagyobb ellenségük.

Fő virágzási időszakuk áprilistól májusig tart, de gyakran nyár végén késői virágzást is produkálnak. 

A lewisia virágai igen sokszínűek, a  sárgától, a kajszibaracktól és a narancstól a lazacig, a rózsaszínig és a bíborig széles színválasztékban kaphatók.

Magasság: 15 cm

1 300 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Kérjük a lentiek figyelembevételét!

Feltüntetett képek:

A növények feltüntetett képei illusztrációk! Mivel minden növény más és más ezért előfordulhatnak minimális eltérések a képeken szereplő növények és az átvett növények között. (Pl.: színárnyalat, ágelrendezés, stb.)

Növények szállítása:

Minden megrendelt növényt egyesével, a lehető legkörültekintőbben, biztonságosan csomagolunk, azonban a szállítás során még ennek ellenére is bekövetkezhetnek apróbb sérülések, kismértékű levél- vagy virághullás.
Élő áruról lévén szó, kérjük kézbesítést követően a lehető leghamarabb bontsák azt ki.

Ápolás:

Abban az esetben, ha a megrendelt növény a szállítást követően nem megfelelően kerül gondozásra és ebből kifolyólag károsodik, elpusztul, felelősséget sajnos nem tudunk vállalni.

Vásárlástól való elállás élő növény vásárlása esetén:

Az általános 14 napos elállás lehetősége élő növényekre nem vonatkozik. Vásárlástól való elállásra, visszaküldésre nincs lehetőség. (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5c pontja)

Hasonló termékek
Adatok
Tömeg
300 g/db
Webáruház készítés