TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Tanúsítvány

SSL Certificate

Kumquat - Kumkvat

Kumquat - Kumkvat
Kumquat - Kumkvat
Kumquat - Kumkvat
Kumquat - Kumkvat
Kumquat - Kumkvat
Kumquat - Kumkvat
-11%

Kumquat - Kumkvat

A kumkvat lassú növekedésű, elágazó, kompakt megjelenésű. Hazánkban maximum 1,5 m-es növényt tudunk belőle nevelni cserépben. 

A kumkvatot viszonylag könnyen tudjuk a mi klímánkon is nevelni. Tavasztól őszig a növény világos, napos és meleg helyen érzi jól magát, akár a lakásban, akár a kertben.

A kumkvatot héjával együtt fogyasztjuk. Illóolajokban gazdag, megtalálható benne például limonén, alf-pinén, monoterpének. Fontos a rosttartalma, kálium, kálcium, C-vitamin, A-vitamin forrás. Rosttartalma miatt emésztésserkentő, cukorbetegség ellenes. C-vitamin tartalmának köszönhetően remek antioxidáns. Diétázóknak ajánlott.

Bővebben
Raktáron :  1 db
14 500 Ft
12 900 Ft
Kezdete: 2021.09.15   A készlet erejéig!
Részletek

Kérjük a lentiek figyelembevételét!


Feltüntetett képek:

A növények feltüntetett képei illusztrációk! Mivel minden növény más és más ezért előfordulhatnak minimális eltérések a képeken szereplő növények és az átvett növények között. (Pl.: színárnyalat, ágelrendezés, stb.)

Növények szállítása:

Minden megrendelt növényt egyesével, a lehető legkörültekintőbben, biztonságosan csomagolunk, azonban a szállítás során még ennek ellenére is bekövetkezhetnek apróbb sérülések, kismértékű levél- vagy virághullás.
Élő áruról lévén szó, kérjük kézbesítést követően a lehető leghamarabb bontsák azt ki.

Ápolás:

Abban az esetben, ha a megrendelt növény a szállítást követően nem megfelelően kerül gondozásra és ebből kifolyólag károsodik, elpusztul, felelősséget sajnos nem tudunk vállalni.

Vásárlástól való elállás élő növény vásárlása esetén:

Az általános 14 napos elállás lehetősége élő növényekre nem vonatkozik. Vásárlástól való elállásra, visszaküldésre nincs lehetőség. (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5c pontja)

Adatok
Tömeg
9 kg/db
Hasonló termékek