Kerti Hortenzia " Tevere" - Hydrangea macrophylla

Kerti Hortenzia " Tevere" - Hydrangea macrophylla
Kerti Hortenzia " Tevere" - Hydrangea macrophylla
Kerti Hortenzia " Tevere" - Hydrangea macrophylla
Kerti Hortenzia " Tevere" - Hydrangea macrophylla

A Hortenzia macrophylla 'Tevere' egy lombhullató cserje, amely 1-1,5 m magasra nő, és félgömb alakú cserjét alkot. Az egész növény sűrű levelű, nagy, mélyzöld, fényes levelekkel. De ezen a növényen a legimpozánsabbak a virágok. Július folyamán nagy, gömb alakú, kék virágokból álló virágzata van. A Tevere fajta virágai szeptember végéig díszítik a növényeket. 

A nagylevelű hortenzia a tavalyi fán virágzik, így a tavaszi vágás során csak a fagy által károsított hajtáscsúcsokat távolítjuk el.
A nagylevelű hortenzia a legjobban félárnyékos élőhelyen, kellően nedves talajban nő. 

A virágok színét részben befolyásolja a talaj PH-ja. A savasabb talaj segíti elő a virágok kék színét, a lúgosabb a rózsaszínt.  Ha kellő vízellátással rendelkeznek, napos helyre is ültethetők. 

A növényeket évszaknak megfelelő állapotban szállítjuk!

Kiszerelés: 3 L-es cserépben

3 990 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Kérjük a lentiek figyelembevételét!

Feltüntetett képek:

A növények feltüntetett képei illusztrációk! Mivel minden növény más és más ezért előfordulhatnak minimális eltérések a képeken szereplő növények és az átvett növények között. (Pl.: színárnyalat, ágelrendezés, stb.)

Növények szállítása:

Minden megrendelt növényt egyesével, a lehető legkörültekintőbben, biztonságosan csomagolunk, azonban a szállítás során még ennek ellenére is bekövetkezhetnek apróbb sérülések, kismértékű levél- vagy virághullás.
Élő áruról lévén szó, kérjük kézbesítést követően a lehető leghamarabb bontsák azt ki.

Ápolás:

Abban az esetben, ha a megrendelt növény a szállítást követően nem megfelelően kerül gondozásra és ebből kifolyólag károsodik, elpusztul, felelősséget sajnos nem tudunk vállalni.

Vásárlástól való elállás élő növény vásárlása esetén:

Az általános 14 napos elállás lehetősége élő növényekre nem vonatkozik. Vásárlástól való elállásra, visszaküldésre nincs lehetőség. (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5c pontja)

Hasonló termékek
Adatok
Tömeg
2,1 kg/db
Webáruház készítés