Kerti Hortenzia " Miss Saori ('H2002') (PBR)" - Hydrangea macrophylla

Kerti Hortenzia " Miss Saori (
Kerti Hortenzia " Miss Saori (
Kerti Hortenzia " Miss Saori (
Kerti Hortenzia " Miss Saori (
Kerti Hortenzia " Miss Saori (
Kerti Hortenzia " Miss Saori (
Kerti Hortenzia " Miss Saori (
Kerti Hortenzia " Miss Saori (

Ez a Hortenzia növény méltó nyertese volt a 2014-es áhított Chelsea Virágkiállítás Év Növénye Díjnak. 

Az egyedülálló Hydrangea macrophylla 'Miss Saori' gyönyörű, fehér virágokat hoz létre élénk rózsaszínű hegyekkel, csodálatos színmegjelenítéssel a kertben.

E Hortenzia elegáns hangulata fantasztikus kiegészítője lesz nemcsak a virágágyásoknak és a szegélyeknek, hanem edénybe ültetve is dekoratív kiegészítője lehet kertjének, teraszának. Ezek a sokoldalú virágok vágott virágnak is kivállóak. 

Ez az első olyan hortenzia, amely a talajtípustól függetlenül azonos színű marad!

Virágzási idő: június-szeptember.

Magasság: 90-100 cm.

Gondozás

A kertei hortenzia termesztése kicsit nagyobb figyelmet igényel. Helyét védeni kell a közvetlen napfénytől, a talajnak termékenynek, humuszosnak és állandóan nedvesnek kell lennie. Ősszel, amikor a hőmérséklet nulla C fokhoz közeli szinten stabilizálódik, a hortenzia hajtásait védeni kell a fagykároktól. Ősszel borítsa el a hortenzia gyökerét durvára őrölt kéregkupaccal, szalmával vagy borítsd be tűlevelűekkel, ami a következő évben megnöveli a virágok számát. Az egész hajtásokat több réteg fehér gyapjúval vagy jutával is beburkolhatja. 
Február végén- március elején végezze el a fiatalító metszést. 

A növény magassága és elterjedése szezonális, ezért cserépméret szerint soroljuk fel, nem pedig meghatározott növényméret szerint. A szállított növény magassága és kiterjedése az évszaktól függően változik, vagyis a képek csak tájékoztató jellegűek.

A növényeket 1 L-es kertészeti konténerben szállítjuk virág nélkül!!.

3 990 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Kérjük a lentiek figyelembevételét!

Feltüntetett képek:

A növények feltüntetett képei illusztrációk! Mivel minden növény más és más ezért előfordulhatnak minimális eltérések a képeken szereplő növények és az átvett növények között. (Pl.: színárnyalat, ágelrendezés, stb.)

Növények szállítása:

Minden megrendelt növényt egyesével, a lehető legkörültekintőbben, biztonságosan csomagolunk, azonban a szállítás során még ennek ellenére is bekövetkezhetnek apróbb sérülések, kismértékű levél- vagy virághullás.
Élő áruról lévén szó, kérjük kézbesítést követően a lehető leghamarabb bontsák azt ki.

Ápolás:

Abban az esetben, ha a megrendelt növény a szállítást követően nem megfelelően kerül gondozásra és ebből kifolyólag károsodik, elpusztul, felelősséget sajnos nem tudunk vállalni.

Vásárlástól való elállás élő növény vásárlása esetén:

Az általános 14 napos elállás lehetősége élő növényekre nem vonatkozik. Vásárlástól való elállásra, visszaküldésre nincs lehetőség. (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5c pontja)

Hasonló termékek
Adatok
Tömeg
1 kg/db
Webáruház készítés