Hunyor - Helleborus Niger

ÚJ
Raktárkészlet: 3 db
Hunyor - Helleborus Niger
Hunyor - Helleborus Niger
Hunyor - Helleborus Niger
Hunyor - Helleborus Niger

A név megtévesztő, nem fekete a virága, csak a gyöktörzse feketés színű. Örökzöld évelő, rövid vastag szára zöld, pirosan márványozott. Gyors növekedésű, 30-40 cm magas, és terebélyes. Virágzása hosszantartó, decembertől márciusig nyílik. Teljesen télálló. Gondozása csak a termésérlelés utáni tisztogatásból áll.

Szállítási méret: 11 cm-es cserépben, kb. 20-30 cm magas növények

2 250 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Kérjük a lentiek figyelembevételét!

Feltüntetett képek:

A növények feltüntetett képei illusztrációk! Mivel minden növény más és más ezért előfordulhatnak minimális eltérések a képeken szereplő növények és az átvett növények között. (Pl.: színárnyalat, ágelrendezés, stb.)

Növények szállítása:

Minden megrendelt növényt egyesével, a lehető legkörültekintőbben, biztonságosan csomagolunk, azonban a szállítás során még ennek ellenére is bekövetkezhetnek apróbb sérülések, kismértékű levél- vagy virághullás.
Élő áruról lévén szó, kérjük kézbesítést követően a lehető leghamarabb bontsák azt ki.

Ápolás:

Abban az esetben, ha a megrendelt növény a szállítást követően nem megfelelően kerül gondozásra és ebből kifolyólag károsodik, elpusztul, felelősséget sajnos nem tudunk vállalni.

Vásárlástól való elállás élő növény vásárlása esetén:

Az általános 14 napos elállás lehetősége élő növényekre nem vonatkozik. Vásárlástól való elállásra, visszaküldésre nincs lehetőség. (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5c pontja)

Hasonló termékek
Adatok
Raktárkészlet
3 db
Státusz
ÚJ    
Tömeg
500 g/db
Webáruház készítés