Cserjés Hortenzia " Strong Annabelle" - Hydrangea Arborescens

-7%
Cserjés Hortenzia " Strong Annabelle" - Hydrangea Arborescens
Cserjés Hortenzia " Strong Annabelle" - Hydrangea Arborescens
Cserjés Hortenzia " Strong Annabelle" - Hydrangea Arborescens
Cserjés Hortenzia " Strong Annabelle" - Hydrangea Arborescens

A gömb alakú virágcsomók akkorák lehetnek, mint egy futballabda. A hortenzia bokor virágai hófehér színnel kezdődnek, majd színét friss, mészzöld színre változtatja.

Pozíció: teljes nap vagy részleges árnyék

Talaj: nedves, jó vízáteresztő, közepesen termékeny, humuszban gazdag tala

Virágzási időszak: júliustól szeptemberig

Szilárdság: teljesen télálló

Ez a hortenzia keményebb ágakkal rendelkezik, mint sok más arborescens fajta, ami azt jelenti, hogy érésükkor jobban ki fognak állni kitettebb helyzetben, és virágokkal megrakva ritkán borulnak fel. A dicsőséges fehér virágkötegek is nagyobbak lesznek, ahogy a növény öregszik, de még kicsi korukban is káprázatos és hosszan tartó kiállítást helyeznek el nyár közepétől.


Kertápolás: Forró időben öntözéskor alaposan áztassa meg a növény gyökereit, hogy ne száradjon ki. Tavasszal távolítsa el a kifakult virágfejeket a fagyveszély után, vágja le a virágos szárakat erős rügypárra, és vegye ki a helytelen vagy beteg hajtásokat. Miután létrejött, távolítsa el a hajtások negyedét a növény tövéig. Ilyen módon visszavágva kompakt marad, és elágazó, bokrosabb cserjét is eredményez. 

A növény magassága és elterjedése szezonális, ezért cserépméret szerint soroljuk fel, nem pedig meghatározott növényméret szerint. A szállított növény magassága és kiterjedése az évszaktól függően változik, vagyis a képek csak tájékoztató jellegűek.

A növényeket évszaknak megfelelő állpotban szállítjuk 3 L-es kertészeti konténerben.

7 500 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

6 990 Ft
Kezdete: 2022.11.14   A készlet erejéig!
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Kérjük a lentiek figyelembevételét!

Feltüntetett képek:

A növények feltüntetett képei illusztrációk! Mivel minden növény más és más ezért előfordulhatnak minimális eltérések a képeken szereplő növények és az átvett növények között. (Pl.: színárnyalat, ágelrendezés, stb.)

Növények szállítása:

Minden megrendelt növényt egyesével, a lehető legkörültekintőbben, biztonságosan csomagolunk, azonban a szállítás során még ennek ellenére is bekövetkezhetnek apróbb sérülések, kismértékű levél- vagy virághullás.
Élő áruról lévén szó, kérjük kézbesítést követően a lehető leghamarabb bontsák azt ki.

Ápolás:

Abban az esetben, ha a megrendelt növény a szállítást követően nem megfelelően kerül gondozásra és ebből kifolyólag károsodik, elpusztul, felelősséget sajnos nem tudunk vállalni.

Vásárlástól való elállás élő növény vásárlása esetén:

Az általános 14 napos elállás lehetősége élő növényekre nem vonatkozik. Vásárlástól való elállásra, visszaküldésre nincs lehetőség. (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5c pontja)

Adatok
Hasonló termékek
Adatok
Tömeg
4 kg/db
Webáruház készítés