Bugás hortenzia - "Diamantino" - Hydrangea Paniculata

-14%
Bugás hortenzia - "Diamantino" - Hydrangea Paniculata
Bugás hortenzia - "Diamantino" - Hydrangea Paniculata
Bugás hortenzia - "Diamantino" - Hydrangea Paniculata
Bugás hortenzia - "Diamantino" - Hydrangea Paniculata

A Hydrangea paniculata Diamantino a virágok gazdagsága miatt kivételes. Ezek csodálatos csillogást adnak, amikor nyáron virágzik. A Diamantino hortenzia  bokrot tömör virágfürtök és egyenes szár jellemzi. A virágszirmok sterilek és teljes szerkezetűek. Magassága 120 cm, szélessége 120 cm. A dús virágzás korán megindul, sárga/zöld szárral, amelyek egészen szeptember elejéig tiszta fehérre színeződnek, valódi gyémántszerű csillogással. -30°C-ig ellenáll. Napos helyen vagy félárnyékban is nevelhető. A Diamantino minden talajtípuson jól fejlődik. 

A növény magassága és elterjedése szezonális, ezért cserépméret szerint soroljuk fel, nem pedig meghatározott növényméret szerint. A szállított növény magassága és kiterjedése az évszaktól függően változik, vagyis a képek csak tájékoztató jellegűek.

A növényeket elvirágzott és / vagy visszavágott állapotban szállítjuk 2-3 L-es kertészeti konténerben.

5 500 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

4 750 Ft
Kezdete: 2022.11.14   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Kérjük a lentiek figyelembevételét!

Feltüntetett képek:

A növények feltüntetett képei illusztrációk! Mivel minden növény más és más ezért előfordulhatnak minimális eltérések a képeken szereplő növények és az átvett növények között. (Pl.: színárnyalat, ágelrendezés, stb.)

Növények szállítása:

Minden megrendelt növényt egyesével, a lehető legkörültekintőbben, biztonságosan csomagolunk, azonban a szállítás során még ennek ellenére is bekövetkezhetnek apróbb sérülések, kismértékű levél- vagy virághullás.
Élő áruról lévén szó, kérjük kézbesítést követően a lehető leghamarabb bontsák azt ki.

Ápolás:

Abban az esetben, ha a megrendelt növény a szállítást követően nem megfelelően kerül gondozásra és ebből kifolyólag károsodik, elpusztul, felelősséget sajnos nem tudunk vállalni.

Vásárlástól való elállás élő növény vásárlása esetén:

Az általános 14 napos elállás lehetősége élő növényekre nem vonatkozik. Vásárlástól való elállásra, visszaküldésre nincs lehetőség. (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5c pontja)

Hasonló termékek
Adatok
Tömeg
2,5 kg/db
Webáruház készítés