Bugás Hortenzia - 'Swich Ophelia' - Hydrangea paniculata

-21%
Bugás Hortenzia -
Bugás Hortenzia -
Bugás Hortenzia -
Bugás Hortenzia -
Bugás Hortenzia -
Bugás Hortenzia -
Bugás Hortenzia -
Bugás Hortenzia -

A Hydrangea paniculata Switch® 'Ophelia' gyönyörű virágaival az egész növényt beborítják. Az első rügyek május végén jelennek meg, június elején nyílnak. Érésük során a virágok színe megváltozik, növelve vonzerejüket: kezdetben zöldes-fehérek, krémsárga árnyalatai jelennek meg, amely rózsaszín, végül nyár végén intenzív rózsaszínű vörössé válik. A nagy, steril virágok elfedik a kis termékeny szárakat, nagy, lapos virágzat benyomását keltve.

Rendkívül kompakt, a növény a növekedési időszakban eléri az 50 cm-es maximális magasságot. Kiválóan ellenáll a hidegnek, még árnyékban is virágzik. A Switch Ophelia egy csillag, amely megérdemli a helyet egy nagy edényben, elszigetelten a kertben vagy az ágyás előtt. Könnyen kezelhető növény, kevés odafigyelést igényel.

  • Kompakt forma
  • Színváltó virágok
  • Hosszú virágzás májustól októberig
  • Könnyen termeszthető napon vagy árnyékban
  • Magasság 50 cm Szélesség 50 cm

A növény magassága és elterjedése szezonális, ezért cserépméret szerint soroljuk fel, nem pedig meghatározott növényméret szerint. A szállított növény magassága és kiterjedése az évszaktól függően változik, vagyis a képek csak tájékoztató jellegűek.

A növényeket évszaknak megfelelő állapotban szállítjuk 1,5 L-es kertészeti konténerben.

6 990 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

5 500 Ft
Kezdete: 2023.01.29   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Kérjük a lentiek figyelembevételét!

Feltüntetett képek:

A növények feltüntetett képei illusztrációk! Mivel minden növény más és más ezért előfordulhatnak minimális eltérések a képeken szereplő növények és az átvett növények között. (Pl.: színárnyalat, ágelrendezés, stb.)

Növények szállítása:

Minden megrendelt növényt egyesével, a lehető legkörültekintőbben, biztonságosan csomagolunk, azonban a szállítás során még ennek ellenére is bekövetkezhetnek apróbb sérülések, kismértékű levél- vagy virághullás.
Élő áruról lévén szó, kérjük kézbesítést követően a lehető leghamarabb bontsák azt ki.

Ápolás:

Abban az esetben, ha a megrendelt növény a szállítást követően nem megfelelően kerül gondozásra és ebből kifolyólag károsodik, elpusztul, felelősséget sajnos nem tudunk vállalni.

Vásárlástól való elállás élő növény vásárlása esetén:

Az általános 14 napos elállás lehetősége élő növényekre nem vonatkozik. Vásárlástól való elállásra, visszaküldésre nincs lehetőség. (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5c pontja)

Hasonló termékek
Adatok
Tömeg
1,5 kg/db
Webáruház készítés