Bugás Hortenzia - 'Magical Fire' - Hydrangea paniculata

Bugás Hortenzia -
Bugás Hortenzia -
Bugás Hortenzia -
Bugás Hortenzia -
Bugás Hortenzia -
Bugás Hortenzia -

A Magical™ Fire egy bugás hortenzia késő nyári virágok lélegzetelállító színével. A virágzat egy nagy, függőleges, szélesen kúpos virágzat, amely steril (nagy) és termékeny (kicsi) virágokból áll, amelyek július végén szinte tiszta fehérek. Néhány hét múlva világos rózsaszínűvé válnak, néhány héttel később pedig hihetetlenül gazdag mélyrózsaszín vagy majdnem lila vörös árnyalatokat kapnak. A lombhullató levelek tojásdadok vagy oválisak, hegyesek, mélyzöldek és mélyen erezettek. A Magical™ Fire egy gyorsan és egyenesen növekvő cserje enyhén lelógó oldalágakkal.

Szinte bármilyen talajtípusban jól növekszik. Ha megtelepedett, nincs szüksége extra öntözésre, mint a nagylevelű hortenziának. A teljes napsütés a legjobb, de árnyékban is nő. A virágméret növelése érdekében tápozás javasolt. Javasoljuk a rendszeres metszést minden tavasszal, mielőtt a rügyek megduzzadnak. Az előző évi növekedés legalább kétharmadának levágásával erős, nagy virágú, szabályos alakú cserjét kapunk. Legalább -34°C-ig ellenálló. 

A növény magassága és elterjedése szezonális, ezért cserépméret szerint soroljuk fel, nem pedig meghatározott növényméret szerint. A szállított növény magassága és kiterjedése az évszaktól függően változik, vagyis a képek csak tájékoztató jellegűek.

A növényeket elvirágzott és / vagy visszavágott állapotban szállítjuk 2 L-es kertészeti konténerben.

4 500 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Kérjük a lentiek figyelembevételét!

Feltüntetett képek:

A növények feltüntetett képei illusztrációk! Mivel minden növény más és más ezért előfordulhatnak minimális eltérések a képeken szereplő növények és az átvett növények között. (Pl.: színárnyalat, ágelrendezés, stb.)

Növények szállítása:

Minden megrendelt növényt egyesével, a lehető legkörültekintőbben, biztonságosan csomagolunk, azonban a szállítás során még ennek ellenére is bekövetkezhetnek apróbb sérülések, kismértékű levél- vagy virághullás.
Élő áruról lévén szó, kérjük kézbesítést követően a lehető leghamarabb bontsák azt ki.

Ápolás:

Abban az esetben, ha a megrendelt növény a szállítást követően nem megfelelően kerül gondozásra és ebből kifolyólag károsodik, elpusztul, felelősséget sajnos nem tudunk vállalni.

Vásárlástól való elállás élő növény vásárlása esetén:

Az általános 14 napos elállás lehetősége élő növényekre nem vonatkozik. Vásárlástól való elállásra, visszaküldésre nincs lehetőség. (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5c pontja)

Hasonló termékek
Adatok
Tömeg
1 kg/db
Webáruház készítés