Bugás Hortenzia - Hydrangea Paniculata - Phantom

-11%
Bugás Hortenzia  - Hydrangea Paniculata - Phantom
Bugás Hortenzia  - Hydrangea Paniculata - Phantom
Bugás Hortenzia  - Hydrangea Paniculata - Phantom
Bugás Hortenzia  - Hydrangea Paniculata - Phantom
Bugás Hortenzia  - Hydrangea Paniculata - Phantom
Bugás Hortenzia  - Hydrangea Paniculata - Phantom

A Phantom Hortenzia (Hydrangea paniculata Phantom ') egy gyönyörű magasra növő fajta. Hatalmas virágbugáit erős szárakon neveli, melyek nem hajlanak el a virág súlya alatt.

A Phantom gigantikus virágbugákkal rendelkezik, amelyek tövében szélesek, és felfelé keskenyednek. 

Ez egy lenyűgöző, több szárú, lombhullató, egyenes formájú cserje. A fás szárak erősek, az elágazás egyenletes. Azokkal a lenyűgöző virágokkal, amelyeket a magasban tartanak, a Phantom biztosan az egyik kedvenc virágos cserje lesz.

Nyár elején a fiatal virágok világoszöld árnyalattal jelennek meg, majd a virágszín lassan áttér fehérre. Nyár végére szép halvány rózsaszín árnyalatúvá válnak.

Minden évben kora tavasszal egyszerűen vágja vissza a cserje teljes méretének körülbelül 1/3-át, mielőtt a növény növekedni kezd. 

 

 

A növény magassága és elterjedése szezonális, ezért cserépméret szerint soroljuk fel, nem pedig meghatározott növényméret szerint. A szállított növény magassága és kiterjedése az évszaktól függően változik, vagyis a képek csak tájékoztató jellegűek.

A növényeket évszaknak megfelelő állpotban szállítjuk 2 L-es kertészeti konténerben
4 500 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

3 990 Ft
Kezdete: 2022.11.14   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Részletek

Kérjük a lentiek figyelembevételét!

Feltüntetett képek:

A növények feltüntetett képei illusztrációk! Mivel minden növény más és más ezért előfordulhatnak minimális eltérések a képeken szereplő növények és az átvett növények között. (Pl.: színárnyalat, ágelrendezés, stb.)

Növények szállítása:

Minden megrendelt növényt egyesével, a lehető legkörültekintőbben, biztonságosan csomagolunk, azonban a szállítás során még ennek ellenére is bekövetkezhetnek apróbb sérülések, kismértékű levél- vagy virághullás.
Élő áruról lévén szó, kérjük kézbesítést követően a lehető leghamarabb bontsák azt ki.

Ápolás:

Abban az esetben, ha a megrendelt növény a szállítást követően nem megfelelően kerül gondozásra és ebből kifolyólag károsodik, elpusztul, felelősséget sajnos nem tudunk vállalni.

Vásárlástól való elállás élő növény vásárlása esetén:

Az általános 14 napos elállás lehetősége élő növényekre nem vonatkozik. Vásárlástól való elállásra, visszaküldésre nincs lehetőség. (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5c pontja)

Hasonló termékek
Webáruház készítés