Bugás Hortenzia - 'Fraise Melba' - Hydrangea paniculata - 7,5 L-es cserépben

Bugás Hortenzia -
Bugás Hortenzia -
Bugás Hortenzia -
Bugás Hortenzia -
Bugás Hortenzia -
Bugás Hortenzia -
Bugás Hortenzia -
Bugás Hortenzia -
Bugás Hortenzia -
Bugás Hortenzia -

Ez a kivételes növény a nagyon népszerű Hydrangea Vanille Fraise „testvérfajtája”. A Fraise Melba gyönyörű, telt virágfürtökkel rendelkezik, termékeny virágok nélkül, így nem burjánzó. A virágok először fehérek, de a virágzási időszak alatt sötét rózsaszín - lila színűre váltanak. Nyár elejétől őszig élvezheti a gyönyörű színeket.

 7 év után a Fraise Melba 200 cm magas és 150 cm széles lesz. A növekedési szokása egyenes. Ültesse a Fraise Melba -t napfényre vagy részleges árnyékba. A Fraise Melba bármilyen talajban jól fejlődik, de inkább a humuszban gazdag talajt részesíti előnyben. Metszés tavasszal. A Fraise Melba -30 ° C -ig ellenálló.

 

A növény magassága és elterjedése szezonális, ezért cserépméret szerint soroljuk fel, nem pedig meghatározott növényméret szerint. A szállított növény magassága és kiterjedése az évszaktól függően változik, vagyis a képek csak tájékoztató jellegűek.

A növényeket évszaknak megfelelő állpotban szállítjuk 7,5 L-es kertészeti konténerben

9 500 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Részletek

Kérjük a lentiek figyelembevételét!

Feltüntetett képek:

A növények feltüntetett képei illusztrációk! Mivel minden növény más és más ezért előfordulhatnak minimális eltérések a képeken szereplő növények és az átvett növények között. (Pl.: színárnyalat, ágelrendezés, stb.)

Növények szállítása:

Minden megrendelt növényt egyesével, a lehető legkörültekintőbben, biztonságosan csomagolunk, azonban a szállítás során még ennek ellenére is bekövetkezhetnek apróbb sérülések, kismértékű levél- vagy virághullás.
Élő áruról lévén szó, kérjük kézbesítést követően a lehető leghamarabb bontsák azt ki.

Ápolás:

Abban az esetben, ha a megrendelt növény a szállítást követően nem megfelelően kerül gondozásra és ebből kifolyólag károsodik, elpusztul, felelősséget sajnos nem tudunk vállalni.

Vásárlástól való elállás élő növény vásárlása esetén:

Az általános 14 napos elállás lehetősége élő növényekre nem vonatkozik. Vásárlástól való elállásra, visszaküldésre nincs lehetőség. (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5c pontja)

Hasonló termékek
Webáruház készítés